RETOURNEREN

Tot wanneer kan ik mijn bestelling retourneren?

U kunt de artikelen alleen retour sturen indien deze nog niet gedragen/gebruikt zijn en de artikelen zich nog in originele staat bevinden. Een pakket retour sturen gaat op eigen kosten. U dient de artikelen na ontvangst binnen 14 dagen retour te sturen. Indien deze tijd verstreken of er niet aan de voorwaardes voldaan is kunnen wij het niet meer verwerken.


Bij het retouren moet u het retourformulier invullen. Deze dient volledig ingevuld te worden met kloppende gegevens.  Heeft u geen printer? U kunt het formulier ook online invullen en versturen naar info@divathingsnl.nl. Indien het formulier onvolledig of niet is ingevuld kunnen wij helaas ook geen retour verwerken. Wij zijn niet verantwoordelijk voor fouten die namens de koper met verzenden plaats vinden. Wij vergoeden niks als de koper een retour terug stuurt en deze kwijt raakt of beschadigd binnen komt.


Pakketten mogen niet naar een pakketpunt worden gestuurd, dit dient naar ons eigen kantoor adres gestuurd te worden. Mocht het pakket naar een pakket punt zijn gestuurd vanwege een fout bij de post, dient dit aan ons gemeld te worden via de mail. Is dit niet gemeld zijn wij niet verantwoordelijk voor het pakket.

Wij verwerken retouren binnen 1-7 werkdagen.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

 1. Zorg ervoor dat de bestaande label/sticker niet meer op het pakket zit.
 2. Download het retourformulier hieronder! Print deze uit, vul deze in en voeg bij het te retourneren pakket.
 3. Plak ons retouradres op het pakket. Retouradres:
  DivaThingsNL
  Galerij 4
  5341CL Oss
 4. Breng je retourpakket naar een PostNL punt of DHL punt bij jou in de buurt. De kosten voor retourneren zijn voor de klant. 
 5. LET OP: Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden als een retourpakket niet bezorgd is bij ons of het pakket kwijt is.

 

Ik heb mijn bestelling geretourneerd, wanneer krijg ik mijn geld terug? 

Na ontvangst van je geretourneerde items, controleren wij deze. Als de controle wordt goedgekeurd voeren wij dit in in ons systeem. De terugbetaling duurt vanaf dat moment 1 tot 7 werkdagen.

 

Wat zijn de retourkosten?

De retourkosten zijn voor de consument zelf. Deze kosten worden berekend wanneer je het pakket aflevert bij een PostNL punt. De kosten kunnen verschillen van €4,25 tot €7,95 (Dit ligt aan aan de afmetingen en gewicht van het te retourneren pakket)

 

Wat mag ik NIET retourneren?

Swimwear (bikinis/badpakken), haaraccessoires en sieraden mogen niet worden geretourneerd. Swimwear, haaraccessoires en sieraden mogen niet geretourneerd worden ivm hygiëne. 

Wij kunnen de terugbetaling weigeren wanneer:

- Het retour formulier niet of onvolledig is ingevuld.

- Het sieraden (uit de originele verpakking)/haar accessoires zijn zijn.

- Er vlekken op het kleding stuk te vinden zijn.

- Het kleding stuk gedragen/gewassen is door de klant zelf.

- Het kleding stuk kapot of beschadigd is.

- Er geuren zoals rook, parfum en bodymist op het kleding stuk zijn gespoten. 

Wij zullen deze voorwaardes streng controleren en hanteren indien dit nodig is.

 

Garantie

Product kapot binnen gekomen? Dan dient dit binnen 24 uur bij ons na ontvangst gemeld te worden zodat wij een passende oplossing, compensatie of vervangend product kunnen leveren. Wij geven geen garantie op:

- Afvallende studs, pailletjes of steentjes.

 

Retourformulier Diva Things NL
Word – 32,7 KB