Wij schieten oorbel gaatjes in onze boutique!
Met het merk Inverness is 
het meest steriele, veilige en geavanceerde systeem om gaatjes in de oren te prikken. Met haar gepatenteerde sluiting en 100% ingekapselde oorbellen is Inverness uniek en bovenal veilig en steriel. Niet voor niks staat Inverness bekend om kwaliteit en veiligheid. 

 

 

DE FEITEN OP EEN RIJ 

 

  • Inverness werkt met de dunste en scherpste stiften wat het prikken minder gevoelig maakt.

  • Inverness werkt met de veiligste materialen.

  • Inverness werkt met een push-through systeem wat ervoor zorgt dat er heel nauwkeurig en geruisloos geprikt kan worden.

  • Inverness is het meest steriele systeem dat er op de markt te vinden is en voldoet voor de volle 100% aan alle hygiëne eisen.

  • Alle oorbellen zijn anti-allergisch en nikkelvrij

  • Inverness werkt met steriele cassettes waarbij de oorbellen ook nog eens per stuk steriel verpakt zijn.


HET INSTRUMENT

 

Het Inverness instrument is een “push-through” systeem en geen pistool. Hierdoor wordt het gaatje zeer nauwkeurig, snel en geruisloos geprikt. Het gepatenteerde instrument is zo gemaakt dat wanneer de ingekapselde oorbel geplaatst is, deze er nooit uit kan vallen (zelfs niet wanneer je deze ondersteboven houdt). Er zit een knopje onderaan het instrument waarmee de capsule na gebruik verwijderd kan worden zonder de capsule aan te hoeven raken.

Wil jij oorbel gaatjes laten schieten? Kom langs in onze boutique of stuur ons een berichtje voor meer informatie of eventuele afspraak.